MaKan SaMpAi KeMbOnG PeRut

1:21 PG

Assalamualaikum....salam sejahtera.....

Kali nak cerita makan sampai kembong perut......hehehhehe.....waktu rehat tadi pi Mad Valley dengan teman-teman. Bukan apa mentang2lah kita ni ibu mengandung bila mengidam tentu teman2 akan membantu punya. Sebenarnya dah lama dah nak makan kat Kenny Rogers.....setiap hari tengok iklan dalam TV sampai kembang perut nak pi makan.....nasib baik dapat bonus terpijak boleh makan dengan penuh enjoy....sekarang ni cakaplah nak makan apa tentu kawan2 sudi teman kan...yang pasti pandai makan pandai bayor ye......

Lepas ni nak ajak my hubby pulak pergi....takan kita sorang aje makan sedap sedangkan suami tidak.....bukan ke nak jadi isteri yang baik kenalah berbudi dengan suami pulak.....tapi walaupun pergi makan tak ajak hubby......tetap belikan sesuatu makan kegemarannya iaitu Dunkin Donnat....nak ambil hatilah juga....insyaallah di lain masa boleh enjoy dengan suami di Kenny Rogers pulak. Yang pasti air liur anak yang bakal lahir nanti tak adelah meleleh sebab umminya dah dapat apa yang diidam2kan selama ini. Alhamdullilah rezeki anak....

Lepas ni tak tahu pulak nak mengidam makan apa...jangan mengidam makan yang pelik2 sudahlah..nanti sakit kepala hubby nak cari...biasalah orang mengandung ni kalau pasal mengidam nombor 1, kalau senang cari kira ok tapi yang tak ok kalau makanan tu susah nak cari...ya ampun....lagi susah kalau benda tu tak ada di Malaysia lagi haru biru dibuatnya......nanti kesian kat baby dalam perut bila keluar meleleh2 pulak air liurnya...terpaksa pulak cari tok dukun dan bomoh tolong ubatkan...hehehhe.

oklah ni je cerita waktu rehat tadi..sedikit story yang boleh dikongsi dengan kawan2....esok kita story benda lain pulak...

bye....chau chin chau.....


You Might Also Like

0 ulasan

SUBSCRIBE

Like us on Facebook