PeMaNdAnGaN InDaH CiPtAaN TuHaN

1:24 PG

Salam kepada teman2 blog...

Selalu kita dengar orang berkata bahawa rajin berjalan luas pandangan...memang betul tapi bagi yang mempunyai bajet yang kurang , acara melancong ni memang tidak dapat dilaksanakan. Tapi bagi yang berkemampuan tiada masalah untuk bercuti dan melancong samada di luar atau di dalam negara. Tambahan di seluruh negara memang terdapat banyak tempat yang cantik pemandangannya tapi sayang sekali bagi kita yang tidak mampu termasuklah saya, memang kempunan nak menyaksikan keindahan pemandangan2 indah yang ada dimerata cerun di dunia ini.

Tapi tak mengapa, walaupun tidak dapat tengok dengan mata sendiri, kita masih boleh bersyukur dengan gambar2 yang diambil melalui pengalaman orang lain. Disini saya pamirkan gambar2 pemandangan yang indah untuk tatapan semua. Gambar-gambar ini pastinya akan menenangkan jiwa yang tengah bergelora.Sesungguhnya,ketenangan jiwa menjadikan hidup kita bahagia.


Alangkan bahgianya kalau dapat menyusuri di antara pohon-pohon yang menghijau itu.Sungguh mendamaikan hati...


Pemandangan Musim Luruh

Daun2 kering dan kekuningan yang berguguran terpancar dalam gambar di atas menggambarkan betapa hebat ciptaan Allah SWT,musim luruh menjanjikan keindahan yang tersendiri.

Kyoto di Musim Luruh

Musim Luruh

Musim Luruh

Bagaimana dengan keindahan musim bunga

Alangkah indahnya kalau kita bisa  ketempat ini dan menyusuri pepohonan rimbun  berpegangan tangan dengan orang tersayangIndahnya dan hebatnya permandangan ciptaNYA...hingga memukau pandangan manusia di mukabumi ini.

You Might Also Like

2 ulasan

SUBSCRIBE

Like us on Facebook